PERSONAL BLOG OF ME

Saturday, February 9, 2013

2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"

salam semua 

akak nak joint GA ini 

sila klik banner utk joint 



 1) terbuka kepada semua pembaca yang sudi singgah kat blog remy hazza

2) follow blog remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com (yg nie wajib ler...kalau dah follow itu lagi senang... )

3) kalau sudi like FB fanpages blog remy atau google+ remy ( tak paksa )

4) buatkan satu entry yg bertajuk "2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"

5) copy banner kat atas dan tampalkan dlm entry GA dia 

  6) Ajak lah sahabat kenkawan semua utk join segmen nie
 
7)
Kemudian, tinggalkan link entry kenkawan semua kat bhgn komen entry GA tu tau  !!!! senang remy nak jejak nanti......

8)
Tarikh akhir segmen nie akan ditutup pada pukul 2359 hrs pada 28 February 2013....(sebulan)


JOM JOINT RAMAI2 



6 comments:

Remy hazza said...

terima kasih kak...
thanks sangat sebab support segmen remy...remy doakan akak berjaya nanti...InsyaAllah....

Farisha Lyssa Farish said...

kite dalam geng yg same la..no.8..hehe..dh follow awk..jom follow sy pulak nak??->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

#JemahAwesome said...

Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

Jemah follow sini tau! ^^

Empayar Utama said...

Saya support, semoga berjaya

deno said...

salam.. deno dtg dari segmen yg sama... segmen abg remy da romeo.. DENO FOLO SINI... jom folo deno? hehe

btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja.. jom! :)

www.dayangdeno.blogspot.com

C.T.K said...

ct pon dh join kak..goodluck ye :D

Labels