PERSONAL BLOG OF ME

Thursday, March 21, 2013

5th Anniversary Mini GA


salam semua

 akak nak joint GA ini

 sila klik banner utk joint



 1. Terbuka kepada blogger yang duduk menetap di MALAYSIA aje ye...
2. Tempek header adik nie kat entry korang ye..
3. Tinggalkan link url entry korang kat kotak komen disini
4. Tarikh tutup : 31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam)

 JOM JOINT RAMAI2 
 

Saturday, February 9, 2013

2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"

salam semua 

akak nak joint GA ini 

sila klik banner utk joint 



 1) terbuka kepada semua pembaca yang sudi singgah kat blog remy hazza

2) follow blog remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com (yg nie wajib ler...kalau dah follow itu lagi senang... )

3) kalau sudi like FB fanpages blog remy atau google+ remy ( tak paksa )

4) buatkan satu entry yg bertajuk "2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"

5) copy banner kat atas dan tampalkan dlm entry GA dia 

  6) Ajak lah sahabat kenkawan semua utk join segmen nie
 
7)
Kemudian, tinggalkan link entry kenkawan semua kat bhgn komen entry GA tu tau  !!!! senang remy nak jejak nanti......

8)
Tarikh akhir segmen nie akan ditutup pada pukul 2359 hrs pada 28 February 2013....(sebulan)


JOM JOINT RAMAI2 



Labels